TRAINING

Shortcut naar je droomrelatie


De kortste weg naar je ideale relatie

Natuurlijk kan het leven als single heel leuk zijn. Maar als je heel eerlijk bent, verlang je dan ook niet naar die ene man of vrouw met wie je leven zoveel leuker, mooier, grootser, veiliger en liefdevoller wordt? Een partner die jou perfect aanvult, jou respecteert, eerbiedt en ondersteunt? Waar je mee kunt lachen, je dag doornemen, waar je leuke dingen mee kunt ondernemen en heerlijk mee kunt vrijen?

Je zegt JA, maar HOE?!

Kom naar Kasteel Montfoort en ontdek de HOE. Meld je hier aan!

Waarom zou je het doen?

Uiteraard weet je wat voor partner je zoekt! En uiteraard heb je al zoveel gedaan om die te vinden: dating sites, blind dates, speeddating, vrijgezellenfeesten enz. Geloof je dat er niets meer is wat je kunt doen? Het kan wel! Heb je weleens nagedacht over hoe je perfecte relatie eruitziet? Of hoe je die kunt krijgen? Of wat je voor de voeten loopt om die te verwezenlijken?

Stop even met daten en zoeken naar die perfecte man of vrouw. Kom mee en creëer je perfecte relatie. De juiste partner zal je leven in wandelen.

Wat krijg je allemaal mee?

  • Je krijgt helderheid over de relatie die je wenst
  • Je ervaart dat je geen compromissen hoeft te sluiten en voor minder moet gaan
  • Je zelfvertrouwen stijgt enorm
  • Je wordt zeker over jezelf
  • Je beseft dat je droomrelatie werkelijkheid zal worden
  • Je krijgt de bevestiging dat je het waard bent en dat jij diegene bent die kiest!
  • Je krijgt handvatten die je heel lang (en gelukkig) kunt gebruiken wanneer je ze nodig hebt.
Kasteel
Montfoort

Wat is je ideale relatie je waard?

Wij weten dat het veel meer is, maar deze onvergetelijke dag bieden we je aan voor 366,- euro. In kasteel Montfoort, inclusief een heerlijke lunch, koffie en thee. Na afsluiting nemen we een drankje om te proosten op je nieuwe, perfecte relatie.

Doe je mee? Meld je hier aan!


AGENDA

WACHTLIJST
Momenteel wordt er nog gewerkt aan de planning van een nieuwe training. Wanneer je er de volgende keer wel bij wilt zijn, dan kun je je aanmelden voor de wachtlijst. Zodra de eerstvolgende datum bekend is laten we je dat weten.