Wat wens jij voor jezelf?

  • Een prins die niet weer in een kikker verandert als je verliefd wordt?
  • Die ene echt leuke man tegenkomen, in het wild, zonder (dure of goedkope) datingsites, speeddating events, singlesreizen en andere ongemakkelijke situaties?
  • Geen blind date, maar een oogverblindend fijne date?
  • Een hoofdrol in een romantische comedy, en dan niet Bridget Jones?
  • Kriebels in je buik van een lichte streling tijdens een leuke afspraak, niet vanwege een leuk mailtje dat een vreemde aan tientallen andere vrouwen stuurt?
  • Niet langer dromen van maar dromen met de man van je dromen?

Wens wat je wilt: wij helpen je met het laten uitkomen ervan.
Word je eigen goede fee, laat je dromen het licht zien en creëer de relatie die je wenst!

Je kunt zelf veel meer waarmaken dan je al doet, met onze doeltreffende vaardigheden.

Hoe weten wij dat het werkt? Simpel, omdat wij het zelf gedaan hebben. En met ons vele anderen. Word de volgende voor wie het werkt!
Op deze site geven we je alvast wat tips, trucs, inzichten en handvatten waarmee je beslagen ten ijs jouw queeste naar jouw prins of prinses kunt ondernemen.

Hoe weet jij dat het werkt? Dat merk je, zodra je jouw dromen het licht laat zien.

Hoe? Lees verder... of meld je gelijk aan voor de Training de Shortcut naar je Droomrelatie

Aanbevelingen

Ik heb de workshop Creëer je droomrelatie als een heel nuttige eye-opening dag ervaren met leuke, intelligente dames die hun “prins” nog moeten vinden.
Ik zou de workshop zeker aanbevelen. Het is naast heel erg leerzaam ook een heel gezellige dag geweest. Neva en Maaike zijn heel rustig en to the point. Het is soms confronterend, maar dat vond ik juist goed.
Het meest waardevolle dat ik heb meegenomen is dat ik (on)bewuste overtuigingen heb die mij saboteren en tegenhouden in het vinden van de ware. Nu heb ik het helder welke overtuigingen dat zijn, hoe klein of onschuldig ze ook mogen lijken. Met de opgedane kennis en de aangereikte info kan ik de door mij gecreëerde saboteurs in positieve zin om gaan zetten.
Nicolette van der Weide

Meer aanbevelingen ....

training
manifesting