LEUKE BOEKEN

‘Zeg, waarom heb jij geen leuke vent?’ ‘Omdat ik een gewéldige vent wil!’

Cadeautip: ‘Ik date maar wat’ door Suzanne Buis

ik date maar wat suzanne buis

Deze reisroman door schrijver en columnist Suzanne Buis bolt op van de hilarische verhalen over blind dates, toevallige treffers, relatiewensen en andere overpeinzingen uit het bestaan van een single vrouw. Over hoe je de ene dag uitkijkt naar jouw prins op het witte paard en de andere dag dankbaar bent niet opgescheept te zitten met een bierbuikige vergissing van jaren geleden.

Enkele recensies:

'Ik date maar wat' van Suzanne Buis is een (autobiografisch getinte) zoektocht van de hoofdpersoon en schrijfster naar een nieuwe geliefde. Cupido komt niet en zoals het een moderne, westerse vrouw betaamt besluit ze om er niet langer op te wachten, om zelf actie te ondernemen en het lot een handje te helpen. Ze gaat hiervoor op cursus en op reis naar Canada. We volgen haar belevenissen en tussendoor vertelt ze, doordat het tijdens de minder actieve gedeelten van haar reis in haar gedachten opkomt, over haar eerdere pogingen die jammerlijk genoeg niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd. Wel zijn ze regelmatig hilarisch of juist wat shockerend of treurig, alles komt langs. Hierbij neemt Suzanne geen blad voor de mond, wat bewonderenswaardig is. Zeker wanneer je constateert dat het op een eerlijke, oprechte manier geschreven is, ook met de nodige onzekerheden en vraagtekens die daarbij gepaard gaan. Naast de humor beleven we ook de worstelingen met haarzelf, met haar gedachten. Juist dit laatste maakt 'Ik date maar wat' tot een waardevol boek voor menigeen om te lezen.


'Ik date maar wat' is op zo’n hilarische en droge manier geschreven dat je hardop moet lachen.


Whahaha, ik lig echt de hele tijd dubbel! Het is echt heel lang geleden dat ik schaterend van het lachen een boek las wat ik gewoon niet weg kan leggen!


Dus doe jezelf en een ander een lol… voor € 14,95 urenlang pret in je eentje in bed!

Ik date maar wat, 272 pagina’s, ISBN 9789490783167

‘Ik date maar wat’ kun je overal bestellen, bijvoorbeeld bij bol.com

Ook wel erg leuk voor cadeautjes: een gesigneerd exemplaar! Die kun je bestellen via SuzanneBuis.nl


De 10 Flirtgeboden!

De-10-flirtgeboden

Voor het eerst in de wereldgeschiedenis de 10 wetten van het zakelijk flirten op een rij!

  • Alle tips, inzichten, oefeningen en handgrepen om flirtend door het leven te gaan
  • Met illustraties van Jesse van Muylwijck
  • Primeur: voor iedere lezer gratis on-line flirtreis (coaching) door de flirtgeboden

Waar de 10 geboden stopten, gaat dit boek verder. Als kind wist je niet beter. Flirten opende de hele wereld. Moeiteloos en in flow door het leven gaan was dagelijkse kost. Flirten op zakelijk gebied is dan ook niet alleen heel natuurlijk (we hebben het altijd gedaan), maar bovendien de kern van op een positieve en vooral effectieve manier met elkaar omgaan. De 10 flirtgeboden zet met een knipoog de regels van het flirten op een rij en bewijst dat flirten je leven en je werk niet alleen leuker maakt, maar ook vele malen succesvoller en rijker.

Wil je het boek bestellen?

Vul dan het onderstaande formulier in en ik stuur je het graag gesigneerd toe, voor 14,95 euro (excl. portokosten).

Hoe word ik een schat; m/v-omkeerboek!

Hoe-word-ik-een-schat-back

Nieuwe, uitgebreide editie van de bestseller van Angelique van 't Riet. In een omkeerboek: met een speciale samenvatting van alle Flirttips & -adviezen achterin voor de mannelijke lezer. Van de eerste versie van Hoe word ik een schat zijn meer dan 10.000 exemplaren verkocht.

Met flirten kun je moeiteloos contacten leggen en alles bereiken wat je wilt. Flirten doe je met iedereen, ongeacht leeftijd, sekse of achtergrond,en daarmee wordt flirten een succesfactor in je werk en carrière. Het geheim van flirten is voor de meeste mensen een raadsel. Dat raadsel wordt door Angelique van 't Riet opgelost. In ruim twintig korte hoofdstukken leer je om een schat te worden, door je kennis te laten maken met je ego, door inzicht te geven in je lichaamstaal, door het laten herkennen van je eigen onbewuste gedrag. Daarnaast bekijkt ze leiderschap door de flirtbril en dat geeft een heel andere kijk op zaken!

Wil je het boek bestellen?

Vul dan het onderstaande formulier in en je ontvangt een gesigneerd exemplaar, voor 14,95 euro (excl. portokosten).

Wil je allebei de boeken bestellen dan betaal je 25 euro (excl. portokosten).

BESTELLEN

Ja, ik bestel graag het boek 'De 10 Flirtgeboden' voor € 14,95 (excl. portokosten)
Ja, ik bestel graag het boek 'Hoe word ik een schat' voor € 14,95 (excl. portokosten)
Ja, ik bestel graag beide boeken voor € 25,- (excl. portokosten)

MEER BOEKEN

FACEBOOK

Aanbevelingen

Het meest waardevolle dat ik heb meegenomen van de workshop is dat ik me nu focus op het specificeren van mijn relatie en dat ik mezelf kan vergeven. Ik beveel de workshop aan diegene aan die zijn/haar ups & downs wil nivelleren en meer focus wil krijgen want je leert wat je wilt en (wie je) bent.
Ingrid d.L.

Meer aanbevelingen ....

training
manifesting