DROOMBEELD VAN JOUW PRINS...

Waar vertrouwen, vriendschap, respect en support en een vleugje romantiek de basisingrediënten zijn. Bestaat dat? Ja! Lees verder en ontdek hoe jij jouw prins vindt, waar je jouw Rapunzel-vlecht graag voor uitwerpt! Begin aan jouw droom.

Dromen & Doen

Pak een vel papier, ga lekker zitten en schrijf alles op wat jij van een relatie verwacht. Let op: van de relatie! Van jouw leven als vrouw met een droomrelatie.

Hoe ziet een doorsneedag eruit? Wat doe jij, wat doet hij (of zij), wat doen jullie samen? Hoe ziet dat eruit? Hoe voelt dat? Schrijf echt alles op. Ja, ook als je uit bed rolt en op de wc je facebook checkt met je smartphone, die uitgelubberde joggingbroek of die verwassen badjas aanschiet... of direct de badkamer voor jezelf claimt, omdat drie kwartier nodig hebt om je haar te stylen... echt alles, gedetailleerd.

Laat je niet afleiden door wat je schrijft. Oordeel er niet over. Jij schrijft wat jouw 'ze leefden nog lang en gelukkig' gaat worden. Bovendien, je hoeft niet bang te zijn dat je het iemand moet laten lezen en er commentaar op krijgt

Onthoud: beschrijf je ideale relatie, niet de prins zelf. Noem geen (uiterlijke) kenmerken van je prins! Later vertellen we je waarom niet. Schrijf hoe het voelt en wat het met je doet als hij zijn arm om je schouder legt, hoe je reageert als hij je belt, dat soort dingen, maar beschrijf zijn arm, hand of stem niet! En zeker niet zijn auto, huis of titels. Het kan onwennig zijn, maar doe het.

Vergeet wat je moeder of je vriendin zou zeggen. Het is jouw relatie! ‘Realistisch zijn’ is nu eens helemaal niet nodig; schakel die functie uit! Alles, álles is mogelijk. Niet teveel denken, gewoon schrijven, net alsof je pen een toverstokje is. Alles wat je opschrijft staat er écht zodra je het de kans geeft op papier te komen.

Weet je niet of je de 'juiste' dingen hebt opgeschreven? Check het. Sluit je ogen, en laat wat je beschreven hebt de revue passeren. Iedere situatie waarbij je mondhoeken omhoog krullen is 'goed'. Waar niet - 'fout'. Schrap dat en beschrijf het opnieuw. Als je jouw verhaal voor je ziet en het tovert een grote grijns op je gezicht, is het goed.

Valt het niet mee? Dan liggen er vast nog boze heksen en draken op de loer. Lees verder ...

AANBEVELINGEN

Tijdens de workshop heb ik het inzicht gekregen in wat ik wil en wat mij belemmert om dat te krijgen. Dat was het meest waardevolle. De workshop geeft je een frisse start waar je zelf de tijd niet voor neemt. Aan te bevelen! Ik ga me uitschrijven bij de datingsites, orde op zaken stellen en opnieuw beginnen. Nu weet ik eindelijk wat ik zoek!
J.P.

Neva en Maaike leggen alles zeer duidelijk uit. Fijne manier en opbouw van de workshop. De hele dag was genieten en veel plezier hebben. Het meest waardevolle voor mij is dat ik heb geleerd open te staan voor een relatie en dat als je het écht wilt, dan lukt het je.
Roelie Kremers

Meer aanbevelingen ....

Aanbevelingen

De workshop Creër je droomrelatie is een eye-opener. Aan te bevelen! De dag zat goed in elkaar. De workshopbegeleiders zijn enthousiast, vakkundig, inspirerend, betrokken en spelen in op wat leeft.
Mary Huls, coach

Meer aanbevelingen ....

training
manifesting