DROOMBEELD VAN JOUW PRINS...

Waar vertrouwen, vriendschap, respect en support en een vleugje romantiek de basisingrediënten zijn. Bestaat dat? Ja! Lees verder en ontdek hoe jij jouw prins vindt, waar je jouw Rapunzel-vlecht graag voor uitwerpt! Begin aan jouw droom.

Dromen & Doen

Pak een vel papier, ga lekker zitten en schrijf alles op wat jij van een relatie verwacht. Let op: van de relatie! Van jouw leven als vrouw met een droomrelatie.

Hoe ziet een doorsneedag eruit? Wat doe jij, wat doet hij (of zij), wat doen jullie samen? Hoe ziet dat eruit? Hoe voelt dat? Schrijf echt alles op. Ja, ook als je uit bed rolt en op de wc je facebook checkt met je smartphone, die uitgelubberde joggingbroek of die verwassen badjas aanschiet... of direct de badkamer voor jezelf claimt, omdat drie kwartier nodig hebt om je haar te stylen... echt alles, gedetailleerd.

Laat je niet afleiden door wat je schrijft. Oordeel er niet over. Jij schrijft wat jouw 'ze leefden nog lang en gelukkig' gaat worden. Bovendien, je hoeft niet bang te zijn dat je het iemand moet laten lezen en er commentaar op krijgt

Onthoud: beschrijf je ideale relatie, niet de prins zelf. Noem geen (uiterlijke) kenmerken van je prins! Later vertellen we je waarom niet. Schrijf hoe het voelt en wat het met je doet als hij zijn arm om je schouder legt, hoe je reageert als hij je belt, dat soort dingen, maar beschrijf zijn arm, hand of stem niet! En zeker niet zijn auto, huis of titels. Het kan onwennig zijn, maar doe het.

Vergeet wat je moeder of je vriendin zou zeggen. Het is jouw relatie! ‘Realistisch zijn’ is nu eens helemaal niet nodig; schakel die functie uit! Alles, álles is mogelijk. Niet teveel denken, gewoon schrijven, net alsof je pen een toverstokje is. Alles wat je opschrijft staat er écht zodra je het de kans geeft op papier te komen.

Weet je niet of je de 'juiste' dingen hebt opgeschreven? Check het. Sluit je ogen, en laat wat je beschreven hebt de revue passeren. Iedere situatie waarbij je mondhoeken omhoog krullen is 'goed'. Waar niet - 'fout'. Schrap dat en beschrijf het opnieuw. Als je jouw verhaal voor je ziet en het tovert een grote grijns op je gezicht, is het goed.

Valt het niet mee? Dan liggen er vast nog boze heksen en draken op de loer. Lees verder ...

AANBEVELINGEN

Een aanrader voor iedere single vrouw! Het geeft je zelfvertrouwen en handvatten. Iedere vrouw heeft recht op deze positieve workshop! Ik heb ontdekt dat ik zelf in de hand heb hoe mijn leven verloopt. Neva en Maaike zijn hartelijk, behulpzaam, vriendelijk en gezellig.
Ellen

Suzanne Buis Originele, hands-on aanpak, mooie balans psychologische en spirituele inzichten, meer praktisch dan analyserend. Dus ook denkend en werkend in oplossingen. Ik zou de workshop aanbevelen want die is ontspannend en interessant, er heerst een prettige sfeer. Workshopbegeleiders zijn prima: leidende kwaliteiten plus interesse in de deelnemers (niet alleen expo van leerstof). Meest waardevolle: Ik besefte dat ik een ontspannen, vrolijke partner wil en dat ik die wil zijn.
Suzanne Buis, schrijfster SuzanneBuis.nl

Meer aanbevelingen ....

Aanbevelingen

De ‘fouten’ die je tegenkomt bij het zoeken naar relaties en in de manier waarop relaties aangaat is zo herkenbaar! Tegelijkertijd is het zo moeilijk om dat in je eentje op te lossen. In deze workshop word je je er bewust van wat belangrijk is om dat op te lossen en waar het uiteindelijk om draait als het om relaties gaat. Ik zou de workshop aanbevelen om bewustwording te bevorderen. Inzicht dat het om de relatiedynamiek en het gevoel gaat en niet om uiterlijke kenmerken. Het samen delen en samen lachen was voor mij ook zeer waardevol. Neva en Maaike zijn betrokken, vriendelijk en ervaren. Ik ervoer dat deze workshop met veel plezier en liefde in elkaar is gezet, tot in alle mooie en leuke details toe.
Els Snel

Meer aanbevelingen ....

training
manifesting