DROOMBEELD VAN JOUW PRINS...

Waar vertrouwen, vriendschap, respect en support en een vleugje romantiek de basisingrediënten zijn. Bestaat dat? Ja! Lees verder en ontdek hoe jij jouw prins vindt, waar je jouw Rapunzel-vlecht graag voor uitwerpt! Begin aan jouw droom.

Dromen & Doen

Pak een vel papier, ga lekker zitten en schrijf alles op wat jij van een relatie verwacht. Let op: van de relatie! Van jouw leven als vrouw met een droomrelatie.

Hoe ziet een doorsneedag eruit? Wat doe jij, wat doet hij (of zij), wat doen jullie samen? Hoe ziet dat eruit? Hoe voelt dat? Schrijf echt alles op. Ja, ook als je uit bed rolt en op de wc je facebook checkt met je smartphone, die uitgelubberde joggingbroek of die verwassen badjas aanschiet... of direct de badkamer voor jezelf claimt, omdat drie kwartier nodig hebt om je haar te stylen... echt alles, gedetailleerd.

Laat je niet afleiden door wat je schrijft. Oordeel er niet over. Jij schrijft wat jouw 'ze leefden nog lang en gelukkig' gaat worden. Bovendien, je hoeft niet bang te zijn dat je het iemand moet laten lezen en er commentaar op krijgt

Onthoud: beschrijf je ideale relatie, niet de prins zelf. Noem geen (uiterlijke) kenmerken van je prins! Later vertellen we je waarom niet. Schrijf hoe het voelt en wat het met je doet als hij zijn arm om je schouder legt, hoe je reageert als hij je belt, dat soort dingen, maar beschrijf zijn arm, hand of stem niet! En zeker niet zijn auto, huis of titels. Het kan onwennig zijn, maar doe het.

Vergeet wat je moeder of je vriendin zou zeggen. Het is jouw relatie! ‘Realistisch zijn’ is nu eens helemaal niet nodig; schakel die functie uit! Alles, álles is mogelijk. Niet teveel denken, gewoon schrijven, net alsof je pen een toverstokje is. Alles wat je opschrijft staat er écht zodra je het de kans geeft op papier te komen.

Weet je niet of je de 'juiste' dingen hebt opgeschreven? Check het. Sluit je ogen, en laat wat je beschreven hebt de revue passeren. Iedere situatie waarbij je mondhoeken omhoog krullen is 'goed'. Waar niet - 'fout'. Schrap dat en beschrijf het opnieuw. Als je jouw verhaal voor je ziet en het tovert een grote grijns op je gezicht, is het goed.

Valt het niet mee? Dan liggen er vast nog boze heksen en draken op de loer. Lees verder ...

AANBEVELINGEN

“Volg deze workshop en je zult je torentje opgeruimd achterlaten.” Ik heb ingezien dat ik mijn eigen keuzes kan maken. Ik ben 34 en ik hoef niet steeds te beantwoord aan de andermans verwachtingen. Neva en Maaike zijn geduldig, open en vrolijk en ze weten waar ze over spreken.
A.G., Juriste

De workshop Creër je droomrelatie is een eye-opener. Aan te bevelen! De dag zat goed in elkaar. De workshopbegeleiders zijn enthousiast, vakkundig, inspirerend, betrokken en spelen in op wat leeft.
Mary Huls, coach

Meer aanbevelingen ....

Aanbevelingen

mieke-welling Ik heb met veel plezier deze workshop ervaren. Er is veel liefde en aandacht voor elkaar. De vrouwenenergie is heerlijk, het is voor mij een warm bad. Een aanrader! Het meest waardevolle dat ik ven de workshop heb meegenomen is dat de relatie die ik wens, de heerlijke, liefdevolle energie er is. Ik kon het ervaren. Daarom zou ik de workshop aanbevelen. Neva en Maaike zijn heerlijke, luchtige, liefdevolle vrouwen die weten waar zij het over hebben.
Mieke Welling, coach

Meer aanbevelingen ....

training
manifesting