OPRUIMEN!

opruimen

Het is hetzelfde als je kledingkast uitmesten. Je gaat door je hele garderobe heen, gooit van alles weg en tadaa: er is weer ruimte voor nieuwe sexy jurkjes en stoere spijkerbroeken.

Voor de opgeslagen informatie in de torenkamertjes in je hoofd geldt hetzelfde. Je gaat door alle overtuigingen, clichés en dergelijke heen. Je gooit weg wat niet bij jou past. Dus dat bloemetjesjurkje met die pofmouwen die je ooit van je tante hebt gekregen (mannen zijn niet te vertrouwen) kan zo in de zak van Max. Net als die leuke opmerking van je wiskundeleraar (wiskunde is niet voor meisjes) bij het oud papier kan. Hup, weg ermee!

Gemakkelijk gezegd, maar hoe? Om je op weg te helpen, hebben wij een werkboek samengesteld met tips, trucs en oefeningen. Het werkboek kun je gratis downloaden (zie onderaan deze pagina).

Je kunt ook een van onze trainingen volgen! Tijdens de training leer je overtuigingen herkennen. En we helpen jou om deze overtuigingen om te zetten naar wat jou wél helpt.

Intussen kun je wel even op de markt rondkijken...

Shopping for a Prince!

Shopping prins

De meest gangbare markten om een prins te vinden zijn datingsites, het uitgaansleven, advertenties in de (regionale) krant, profielsites enzovoort. Dat zijn ook prima middelen om je te helpen bij het vinden van je prins - als je je boodschappenlijstje paraat hebt!

Want hoe vaak kom je niet in de verleiding om die o, zo mooie blouse mee te nemen, nog afgeprijsd ook, om thuis tot de conclusie te komen dat ‘ie niet bij de rest van je garderobe past.

Op deze manier kun je je ook snel laten verleiden door een prins, die er o, zo mooi uitziet, maar waaraan de helft van jouw boodschappenlijstje ontbreekt. Zorg dus dat je weet wat je wilt en hoe je het wilt, voordat je losgaat op de singlesmarkt of datingsites.

AANBEVELINGEN

De workshop is positief, confronterend en toch luchtig met veel warmte, humor en enthousiasme gebracht. Het heeft mij meer zelfvertrouwen en rust gebracht. Zeker aan te bevelen! Ik vond het goed en fijn om te kunnen delen met medegenoten.
Clem van Nispen

Dit was een erg plezierige en nuttige workshop die direct toepasbaar is. Het is gebracht met humor en ik zou het iedere vrouw aanraden die ervoor open staat. Ik neem vertrouwen, warmte en vreugde mee naar huis.
Joan

Meer aanbevelingen ....

Aanbevelingen

De workshop Creër je droomrelatie is een eye-opener. Aan te bevelen! De dag zat goed in elkaar. De workshopbegeleiders zijn enthousiast, vakkundig, inspirerend, betrokken en spelen in op wat leeft.
Mary Huls, coach

Meer aanbevelingen ....

training
manifesting