OPRUIMEN!

opruimen

Het is hetzelfde als je kledingkast uitmesten. Je gaat door je hele garderobe heen, gooit van alles weg en tadaa: er is weer ruimte voor nieuwe sexy jurkjes en stoere spijkerbroeken.

Voor de opgeslagen informatie in de torenkamertjes in je hoofd geldt hetzelfde. Je gaat door alle overtuigingen, clichés en dergelijke heen. Je gooit weg wat niet bij jou past. Dus dat bloemetjesjurkje met die pofmouwen die je ooit van je tante hebt gekregen (mannen zijn niet te vertrouwen) kan zo in de zak van Max. Net als die leuke opmerking van je wiskundeleraar (wiskunde is niet voor meisjes) bij het oud papier kan. Hup, weg ermee!

Gemakkelijk gezegd, maar hoe? Om je op weg te helpen, hebben wij een werkboek samengesteld met tips, trucs en oefeningen. Het werkboek kun je gratis downloaden (zie onderaan deze pagina).

Je kunt ook een van onze trainingen volgen! Tijdens de training leer je overtuigingen herkennen. En we helpen jou om deze overtuigingen om te zetten naar wat jou wél helpt.

Intussen kun je wel even op de markt rondkijken...

Shopping for a Prince!

Shopping prins

De meest gangbare markten om een prins te vinden zijn datingsites, het uitgaansleven, advertenties in de (regionale) krant, profielsites enzovoort. Dat zijn ook prima middelen om je te helpen bij het vinden van je prins - als je je boodschappenlijstje paraat hebt!

Want hoe vaak kom je niet in de verleiding om die o, zo mooie blouse mee te nemen, nog afgeprijsd ook, om thuis tot de conclusie te komen dat ‘ie niet bij de rest van je garderobe past.

Op deze manier kun je je ook snel laten verleiden door een prins, die er o, zo mooi uitziet, maar waaraan de helft van jouw boodschappenlijstje ontbreekt. Zorg dus dat je weet wat je wilt en hoe je het wilt, voordat je losgaat op de singlesmarkt of datingsites.

AANBEVELINGEN

In deze workshop sta je even stil bij wat belangrijk voor je is in een relatie. Wat je wensen zijn en dat je daar je man bij gaat zoeken. Vooral de nadruk daarbij op wat je voelt bij je droomrelatie zorgt ervoor dat je het ook herkent. Voor mij is het meest waardevolle dat ik meer vertrouwen heb in het hebben van een relatie. Ik zou de workshop aanbevelen, ze staan stil bij wat belangrijk is in een relatie. Begeleiders simpel en helder.
J.G.

De ‘fouten’ die je tegenkomt bij het zoeken naar relaties en in de manier waarop relaties aangaat is zo herkenbaar! Tegelijkertijd is het zo moeilijk om dat in je eentje op te lossen. In deze workshop word je je er bewust van wat belangrijk is om dat op te lossen en waar het uiteindelijk om draait als het om relaties gaat. Ik zou de workshop aanbevelen om bewustwording te bevorderen. Inzicht dat het om de relatiedynamiek en het gevoel gaat en niet om uiterlijke kenmerken. Het samen delen en samen lachen was voor mij ook zeer waardevol. Neva en Maaike zijn betrokken, vriendelijk en ervaren. Ik ervoer dat deze workshop met veel plezier en liefde in elkaar is gezet, tot in alle mooie en leuke details toe.
Els Snel

Meer aanbevelingen ....

Aanbevelingen

Ik heb weer een stap gemaakt in leren ontvangen, weten dat ik goed ben zoals ik ben en hier vooral de rust voor moet nemen! Ik zou de workshop aan mijn vriendinnen aanbevelen! Dit is een dag om met jezelf aan de gang te gaan en handvatten en inzichten te krijgen. Het was een leuke dag! Dankzij enthousiaste begeleiders (Neva en Maaike), onderlinge discussies en uitwisseling van ervaringen ga ik er nu echt mee aan het werk.
Veronique

Meer aanbevelingen ....

training
manifesting