OPRUIMEN!

opruimen

Het is hetzelfde als je kledingkast uitmesten. Je gaat door je hele garderobe heen, gooit van alles weg en tadaa: er is weer ruimte voor nieuwe sexy jurkjes en stoere spijkerbroeken.

Voor de opgeslagen informatie in de torenkamertjes in je hoofd geldt hetzelfde. Je gaat door alle overtuigingen, clichés en dergelijke heen. Je gooit weg wat niet bij jou past. Dus dat bloemetjesjurkje met die pofmouwen die je ooit van je tante hebt gekregen (mannen zijn niet te vertrouwen) kan zo in de zak van Max. Net als die leuke opmerking van je wiskundeleraar (wiskunde is niet voor meisjes) bij het oud papier kan. Hup, weg ermee!

Gemakkelijk gezegd, maar hoe? Om je op weg te helpen, hebben wij een werkboek samengesteld met tips, trucs en oefeningen. Het werkboek kun je gratis downloaden (zie onderaan deze pagina).

Je kunt ook een van onze trainingen volgen! Tijdens de training leer je overtuigingen herkennen. En we helpen jou om deze overtuigingen om te zetten naar wat jou wél helpt.

Intussen kun je wel even op de markt rondkijken...

Shopping for a Prince!

Shopping prins

De meest gangbare markten om een prins te vinden zijn datingsites, het uitgaansleven, advertenties in de (regionale) krant, profielsites enzovoort. Dat zijn ook prima middelen om je te helpen bij het vinden van je prins - als je je boodschappenlijstje paraat hebt!

Want hoe vaak kom je niet in de verleiding om die o, zo mooie blouse mee te nemen, nog afgeprijsd ook, om thuis tot de conclusie te komen dat ‘ie niet bij de rest van je garderobe past.

Op deze manier kun je je ook snel laten verleiden door een prins, die er o, zo mooi uitziet, maar waaraan de helft van jouw boodschappenlijstje ontbreekt. Zorg dus dat je weet wat je wilt en hoe je het wilt, voordat je losgaat op de singlesmarkt of datingsites.

AANBEVELINGEN

De workshop is een leuke dag, inspirerend, heel gezellig, laagdrempelig. Het is inspirerend om zelfstandig, met elkaar, over je droomrelatie te pruttelen. Veel herkenbaarheid en inspiratie. Na vandaag heb ik minder belemmerende overtuigingen over een liefdesrelatie.
Lia

Het meest waardevolle dat ik heb meegenomen van de workshop is dat ik me nu focus op het specificeren van mijn relatie en dat ik mezelf kan vergeven. Ik beveel de workshop aan diegene aan die zijn/haar ups & downs wil nivelleren en meer focus wil krijgen want je leert wat je wilt en (wie je) bent.
Ingrid d.L.

Meer aanbevelingen ....

Aanbevelingen

Ik heb de workshop Creëer je droomrelatie als een heel nuttige eye-opening dag ervaren met leuke, intelligente dames die hun “prins” nog moeten vinden.
Ik zou de workshop zeker aanbevelen. Het is naast heel erg leerzaam ook een heel gezellige dag geweest. Neva en Maaike zijn heel rustig en to the point. Het is soms confronterend, maar dat vond ik juist goed.
Het meest waardevolle dat ik heb meegenomen is dat ik (on)bewuste overtuigingen heb die mij saboteren en tegenhouden in het vinden van de ware. Nu heb ik het helder welke overtuigingen dat zijn, hoe klein of onschuldig ze ook mogen lijken. Met de opgedane kennis en de aangereikte info kan ik de door mij gecreëerde saboteurs in positieve zin om gaan zetten.
Nicolette van der Weide

Meer aanbevelingen ....

training
manifesting