DE SINGLESMARKT, OF HOE JOU EEN PERFECTE KIKKER WORDT AANGEBODEN...

Op dit moment telt Nederland naar schatting 2,6 miljoen singles. De verwachting is dat dit aantal in 2050 gegroeid is tot 3,5 miljoen! Het gezegde 'niet een hand vol, maar een land vol' heeft dus wel een kern van waarheid :0). Er is meer vis in de zee! Nu is het zaak om de juiste vis eruit te vissen.

kikker-prins

Met zo'n enorm aanbod - en de vele manieren waarop we tegenwoordig de hengels uitwerpen - is de verleiding heel groot om maar klakkeloos op een aanbieding in te gaan.

Onlangs belandde een reclamemailtje in mijn mailbox: Korting op een online fotoalbum en maak daarbij kans op een date. Wat heeft daten met een fotoalbum te maken? Denken ze echt dat iedereen zo wanhopig is? Het moet niet gekker worden. Straks verwacht ik mannen of dates bij een wasmiddel of als aanbieding bij een volle spaarkaart van Albert Heijn: “Ben je single en houd je van lekker eten?...” AH gaat verder dan het singles-boodschappenmandje. Nu ook de eet & dateclub. Word lid en maak kans op gratis deelname aan een AH eet & date-avond. Alle deelnemers met het XY-chromosoom profiteren deze avond sowieso van 10% korting op onze huismerkartikelen. Nog geen lid...? Meld je nu aan! (oja, alleen voor bonuskaarthouders)”

Het ontvangen mailtje is echt gebeurd. Het opvolgende voorbeeld is natuurlijk overdreven, maar kijk eens goed om je heen. Weet wat je zoekt... en hoe.

Sommige datingvormen zijn origineel en het zeker waard om op zijn minst een keer te proberen. Het gaat er daarbij vooral om of de vorm die je wordt aangeboden bij jou past. Voel jij je er goed bij? Prima, gaan! Houd wel steeds je eigen verwachtingen en criteria voor ogen. Wat we hiermee bedoelen, is dat het bijvoorbeeld niet handig is om te gaan speeddaten, als je weet dat je wat terughoudend en observerend bent. Want één ding weet je van tevoren: tijd om te observeren zit er niet in.

Hoe werkt het dan wel? Lees verder ...

AANBEVELINGEN

Inspirerende workshop! Ik neem positieve affirmaties mee. Ik denk nu positiever over mezelf. Ik zou deze workshop aanbevelen. Het verschuift je focus. Workshopbegeleiders zijn lekker enthousiast, vriendelijk en toegankelijk.De workshop is prettig en gezellig. De verhalen van de deelneemsters zijn herkenbaar en inspirerend. Een heldere kijk op relaties werkt hopelijk verruimend.
Wendy

In deze workshop sta je even stil bij wat belangrijk voor je is in een relatie. Wat je wensen zijn en dat je daar je man bij gaat zoeken. Vooral de nadruk daarbij op wat je voelt bij je droomrelatie zorgt ervoor dat je het ook herkent. Voor mij is het meest waardevolle dat ik meer vertrouwen heb in het hebben van een relatie. Ik zou de workshop aanbevelen, ze staan stil bij wat belangrijk is in een relatie. Begeleiders simpel en helder.
J.G.

Meer aanbevelingen ....

Aanbevelingen

Ik heb de workshop Creëer je droomrelatie als een heel nuttige eye-opening dag ervaren met leuke, intelligente dames die hun “prins” nog moeten vinden.
Ik zou de workshop zeker aanbevelen. Het is naast heel erg leerzaam ook een heel gezellige dag geweest. Neva en Maaike zijn heel rustig en to the point. Het is soms confronterend, maar dat vond ik juist goed.
Het meest waardevolle dat ik heb meegenomen is dat ik (on)bewuste overtuigingen heb die mij saboteren en tegenhouden in het vinden van de ware. Nu heb ik het helder welke overtuigingen dat zijn, hoe klein of onschuldig ze ook mogen lijken. Met de opgedane kennis en de aangereikte info kan ik de door mij gecreëerde saboteurs in positieve zin om gaan zetten.
Nicolette van der Weide

Meer aanbevelingen ....

training
manifesting