DE SINGLESMARKT, OF HOE JOU EEN PERFECTE KIKKER WORDT AANGEBODEN...

Op dit moment telt Nederland naar schatting 2,6 miljoen singles. De verwachting is dat dit aantal in 2050 gegroeid is tot 3,5 miljoen! Het gezegde 'niet een hand vol, maar een land vol' heeft dus wel een kern van waarheid :0). Er is meer vis in de zee! Nu is het zaak om de juiste vis eruit te vissen.

kikker-prins

Met zo'n enorm aanbod - en de vele manieren waarop we tegenwoordig de hengels uitwerpen - is de verleiding heel groot om maar klakkeloos op een aanbieding in te gaan.

Onlangs belandde een reclamemailtje in mijn mailbox: Korting op een online fotoalbum en maak daarbij kans op een date. Wat heeft daten met een fotoalbum te maken? Denken ze echt dat iedereen zo wanhopig is? Het moet niet gekker worden. Straks verwacht ik mannen of dates bij een wasmiddel of als aanbieding bij een volle spaarkaart van Albert Heijn: “Ben je single en houd je van lekker eten?...” AH gaat verder dan het singles-boodschappenmandje. Nu ook de eet & dateclub. Word lid en maak kans op gratis deelname aan een AH eet & date-avond. Alle deelnemers met het XY-chromosoom profiteren deze avond sowieso van 10% korting op onze huismerkartikelen. Nog geen lid...? Meld je nu aan! (oja, alleen voor bonuskaarthouders)”

Het ontvangen mailtje is echt gebeurd. Het opvolgende voorbeeld is natuurlijk overdreven, maar kijk eens goed om je heen. Weet wat je zoekt... en hoe.

Sommige datingvormen zijn origineel en het zeker waard om op zijn minst een keer te proberen. Het gaat er daarbij vooral om of de vorm die je wordt aangeboden bij jou past. Voel jij je er goed bij? Prima, gaan! Houd wel steeds je eigen verwachtingen en criteria voor ogen. Wat we hiermee bedoelen, is dat het bijvoorbeeld niet handig is om te gaan speeddaten, als je weet dat je wat terughoudend en observerend bent. Want één ding weet je van tevoren: tijd om te observeren zit er niet in.

Hoe werkt het dan wel? Lees verder ...

AANBEVELINGEN

“Volg deze workshop en je zult je torentje opgeruimd achterlaten.” Ik heb ingezien dat ik mijn eigen keuzes kan maken. Ik ben 34 en ik hoef niet steeds te beantwoord aan de andermans verwachtingen. Neva en Maaike zijn geduldig, open en vrolijk en ze weten waar ze over spreken.
A.G., Juriste

De workshop Creër je droomrelatie is een eye-opener. Aan te bevelen! De dag zat goed in elkaar. De workshopbegeleiders zijn enthousiast, vakkundig, inspirerend, betrokken en spelen in op wat leeft.
Mary Huls, coach

Meer aanbevelingen ....

Aanbevelingen

De workshop Creër je droomrelatie is een eye-opener. Aan te bevelen! De dag zat goed in elkaar. De workshopbegeleiders zijn enthousiast, vakkundig, inspirerend, betrokken en spelen in op wat leeft.
Mary Huls, coach

Meer aanbevelingen ....

training
manifesting