DE SINGLESMARKT, OF HOE JOU EEN PERFECTE KIKKER WORDT AANGEBODEN...

Op dit moment telt Nederland naar schatting 2,6 miljoen singles. De verwachting is dat dit aantal in 2050 gegroeid is tot 3,5 miljoen! Het gezegde 'niet een hand vol, maar een land vol' heeft dus wel een kern van waarheid :0). Er is meer vis in de zee! Nu is het zaak om de juiste vis eruit te vissen.

kikker-prins

Met zo'n enorm aanbod - en de vele manieren waarop we tegenwoordig de hengels uitwerpen - is de verleiding heel groot om maar klakkeloos op een aanbieding in te gaan.

Onlangs belandde een reclamemailtje in mijn mailbox: Korting op een online fotoalbum en maak daarbij kans op een date. Wat heeft daten met een fotoalbum te maken? Denken ze echt dat iedereen zo wanhopig is? Het moet niet gekker worden. Straks verwacht ik mannen of dates bij een wasmiddel of als aanbieding bij een volle spaarkaart van Albert Heijn: “Ben je single en houd je van lekker eten?...” AH gaat verder dan het singles-boodschappenmandje. Nu ook de eet & dateclub. Word lid en maak kans op gratis deelname aan een AH eet & date-avond. Alle deelnemers met het XY-chromosoom profiteren deze avond sowieso van 10% korting op onze huismerkartikelen. Nog geen lid...? Meld je nu aan! (oja, alleen voor bonuskaarthouders)”

Het ontvangen mailtje is echt gebeurd. Het opvolgende voorbeeld is natuurlijk overdreven, maar kijk eens goed om je heen. Weet wat je zoekt... en hoe.

Sommige datingvormen zijn origineel en het zeker waard om op zijn minst een keer te proberen. Het gaat er daarbij vooral om of de vorm die je wordt aangeboden bij jou past. Voel jij je er goed bij? Prima, gaan! Houd wel steeds je eigen verwachtingen en criteria voor ogen. Wat we hiermee bedoelen, is dat het bijvoorbeeld niet handig is om te gaan speeddaten, als je weet dat je wat terughoudend en observerend bent. Want één ding weet je van tevoren: tijd om te observeren zit er niet in.

Hoe werkt het dan wel? Lees verder ...

AANBEVELINGEN

Ik heb er weer zin in en ik heb het vertrouwen dat het goed komt. Ik heb het zelf in de hand! De workshop raad ik absoluut aan! Het is down to earth en toepasbaar, hands on, openhartig, gezellig en praktisch met veel voorbeelden. Neva en Maaike zijn deskundig, je kunt voelen dat ze uit eigen ervaring spreken en dat geeft vertrouwen. Ze geven veel praktijk voorbeelden. Er is voldoende rust, geen gevoel van haast zonder dat het langdradig was.
Marieke

Ik zou de workshop zeker aanbevelen vanwege de humor waarmee de stof gebracht wordt en de volle, duidelijke aanpak. Ik heb ook echte handvatten gekregen voor hoe het anders kan in de toekomst. Ik heb geleerd hoe ik oude veronderstellingen los kan laten en hoe ik op de juiste manier mijn droomrelatie formuleer. Workshopbegeleiders zijn open, eerlijk en humorvol. Hele leerzame, gezellige dag. Ik ga naar huis met zinvolle handvatten en aandenken. Ik kan en zal ermee aan het werk gaan en blijven.
Tanja

Meer aanbevelingen ....

Aanbevelingen

Ik ben tijdens de workshop bewust geworden van negatieve gedachten die ik over mijzelf heb. Het feit dat ik een relatie verdien is het meest waardevolle dat ik van de workshop heb meegenomen, en ik kan die aanbevelen. De reflectie was zeer zinvol. Het is goed om eens stil te staan bij jezelf en hoe je in de liefde staat.
J.V.

Meer aanbevelingen ....

training
manifesting