DE SINGLESMARKT, OF HOE JOU EEN PERFECTE KIKKER WORDT AANGEBODEN...

Op dit moment telt Nederland naar schatting 2,6 miljoen singles. De verwachting is dat dit aantal in 2050 gegroeid is tot 3,5 miljoen! Het gezegde 'niet een hand vol, maar een land vol' heeft dus wel een kern van waarheid :0). Er is meer vis in de zee! Nu is het zaak om de juiste vis eruit te vissen.

kikker-prins

Met zo'n enorm aanbod - en de vele manieren waarop we tegenwoordig de hengels uitwerpen - is de verleiding heel groot om maar klakkeloos op een aanbieding in te gaan.

Onlangs belandde een reclamemailtje in mijn mailbox: Korting op een online fotoalbum en maak daarbij kans op een date. Wat heeft daten met een fotoalbum te maken? Denken ze echt dat iedereen zo wanhopig is? Het moet niet gekker worden. Straks verwacht ik mannen of dates bij een wasmiddel of als aanbieding bij een volle spaarkaart van Albert Heijn: “Ben je single en houd je van lekker eten?...” AH gaat verder dan het singles-boodschappenmandje. Nu ook de eet & dateclub. Word lid en maak kans op gratis deelname aan een AH eet & date-avond. Alle deelnemers met het XY-chromosoom profiteren deze avond sowieso van 10% korting op onze huismerkartikelen. Nog geen lid...? Meld je nu aan! (oja, alleen voor bonuskaarthouders)”

Het ontvangen mailtje is echt gebeurd. Het opvolgende voorbeeld is natuurlijk overdreven, maar kijk eens goed om je heen. Weet wat je zoekt... en hoe.

Sommige datingvormen zijn origineel en het zeker waard om op zijn minst een keer te proberen. Het gaat er daarbij vooral om of de vorm die je wordt aangeboden bij jou past. Voel jij je er goed bij? Prima, gaan! Houd wel steeds je eigen verwachtingen en criteria voor ogen. Wat we hiermee bedoelen, is dat het bijvoorbeeld niet handig is om te gaan speeddaten, als je weet dat je wat terughoudend en observerend bent. Want één ding weet je van tevoren: tijd om te observeren zit er niet in.

Hoe werkt het dan wel? Lees verder ...

AANBEVELINGEN

De ‘fouten’ die je tegenkomt bij het zoeken naar relaties en in de manier waarop relaties aangaat is zo herkenbaar! Tegelijkertijd is het zo moeilijk om dat in je eentje op te lossen. In deze workshop word je je er bewust van wat belangrijk is om dat op te lossen en waar het uiteindelijk om draait als het om relaties gaat. Ik zou de workshop aanbevelen om bewustwording te bevorderen. Inzicht dat het om de relatiedynamiek en het gevoel gaat en niet om uiterlijke kenmerken. Het samen delen en samen lachen was voor mij ook zeer waardevol. Neva en Maaike zijn betrokken, vriendelijk en ervaren. Ik ervoer dat deze workshop met veel plezier en liefde in elkaar is gezet, tot in alle mooie en leuke details toe.
Els Snel

Samen aan dit leuke item werken is fantastisch. Laat ons de ervaringen delen en elkaar helpen.
Linde

Meer aanbevelingen ....

Aanbevelingen

In deze workshop sta je even stil bij wat belangrijk voor je is in een relatie. Wat je wensen zijn en dat je daar je man bij gaat zoeken. Vooral de nadruk daarbij op wat je voelt bij je droomrelatie zorgt ervoor dat je het ook herkent. Voor mij is het meest waardevolle dat ik meer vertrouwen heb in het hebben van een relatie. Ik zou de workshop aanbevelen, ze staan stil bij wat belangrijk is in een relatie. Begeleiders simpel en helder.
J.G.

Meer aanbevelingen ....

training
manifesting