EN ZE LEEFDEN NOG LANG EN GELUKKIG...

Lastige zaken die voor je prinsessenvoetjes kunnen lopen.

happily-ever-after

Bijvoorbeeld je vorstelijke verwachtingen. Het succes van een relatie zit voor een groot deel in de verwachtingen die beide partijen van de relatie hebben. Als mens hebben we nogal de neiging ervan uit te gaan dat de ander gedachten kan lezen of over een speciale antenne beschikt en precies kan aanvoelen wat wij willen. Maar zolang wij onze verwachtingen niet uitspreken, zijn de kansen dat we weer tegen een teleurstelling aanlopen erg groot.

Wanneer vind jij een man attent? Bijvoorbeeld als hij af en toe een bosje bloemen meeneemt, de deur voor je openhoudt of zo nu en dan een wasje draait? Vraag je een man wat hij attent van zichzelf vindt dan kan zijn reactie zijn dat hij de boodschappen draagt, de vuilnis buiten zet en zijn vuile was netjes op een hoop legt. Hier zie je al dat de verwachtingen behoorlijk uiteen lopen. Na verloop van tijd kan het zijn dat de vrouw gaat klagen dat haar prins (inmiddels zijn prinselijke charmes kwijt) niet attent is want hij neemt nooit bloemen mee, laat de deur achter zich dichtvallen etc. De man klaagt dat 'zij' niet ziet wat hij allemaal voor haar doet. En voilá... de ellende kan weer beginnen.

Spreek je verwachtingen uit zodat jouw (potentiële) geliefde weet hoe jij in een relatie staat, wat je van hem verwacht en waar jij blij van wordt. Vraag hem om dat of dat voor je te doen. Hij kan daar al of niet akkoord mee gaan. Als hij akkoord gaat, kun je afspraken maken en is het okay om je verwachtingen aan te halen op het moment dat hij daar niet aan voldoet (dan wijs je hem op de afspraak). Uiteraard geldt dit ook de andere kant op en mag jouw (potentiële) prins jou aanspreken op zijn verwachtingen (waar jij akkoord mee bent gegaan) waar jij niet aan voldoet!

Het klinkt misschien een beetje klinisch en stroef. Waar is de romantiek, vraag je je misschien af. Vergeet dan niet dat alle prinsen-, kikkers- en drakensprookjes eindigen nadat ze elkaar hebben ontmoet of net getrouwd zijn. Hoe hun leven verder verloopt, moeten we zelf invullen. Want tenslotte leefden zij nog lang en gelukkig. Maar hoe dan?!

Met het uitspreken van je verwachtingen ben je er nog niet want verwachtingen en communicatie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Lees verder ...

AANBEVELINGEN

Een aanrader voor iedere single vrouw! Het geeft je zelfvertrouwen en handvatten. Iedere vrouw heeft recht op deze positieve workshop! Ik heb ontdekt dat ik zelf in de hand heb hoe mijn leven verloopt. Neva en Maaike zijn hartelijk, behulpzaam, vriendelijk en gezellig.
Ellen

Suzanne Buis Originele, hands-on aanpak, mooie balans psychologische en spirituele inzichten, meer praktisch dan analyserend. Dus ook denkend en werkend in oplossingen. Ik zou de workshop aanbevelen want die is ontspannend en interessant, er heerst een prettige sfeer. Workshopbegeleiders zijn prima: leidende kwaliteiten plus interesse in de deelnemers (niet alleen expo van leerstof). Meest waardevolle: Ik besefte dat ik een ontspannen, vrolijke partner wil en dat ik die wil zijn.
Suzanne Buis, schrijfster SuzanneBuis.nl

Meer aanbevelingen ....

Aanbevelingen

Ik ben tijdens de workshop bewust geworden van negatieve gedachten die ik over mijzelf heb. Het feit dat ik een relatie verdien is het meest waardevolle dat ik van de workshop heb meegenomen, en ik kan die aanbevelen. De reflectie was zeer zinvol. Het is goed om eens stil te staan bij jezelf en hoe je in de liefde staat.
J.V.

Meer aanbevelingen ....

training
manifesting