EN ZE LEEFDEN NOG LANG EN GELUKKIG...

Lastige zaken die voor je prinsessenvoetjes kunnen lopen.

happily-ever-after

Bijvoorbeeld je vorstelijke verwachtingen. Het succes van een relatie zit voor een groot deel in de verwachtingen die beide partijen van de relatie hebben. Als mens hebben we nogal de neiging ervan uit te gaan dat de ander gedachten kan lezen of over een speciale antenne beschikt en precies kan aanvoelen wat wij willen. Maar zolang wij onze verwachtingen niet uitspreken, zijn de kansen dat we weer tegen een teleurstelling aanlopen erg groot.

Wanneer vind jij een man attent? Bijvoorbeeld als hij af en toe een bosje bloemen meeneemt, de deur voor je openhoudt of zo nu en dan een wasje draait? Vraag je een man wat hij attent van zichzelf vindt dan kan zijn reactie zijn dat hij de boodschappen draagt, de vuilnis buiten zet en zijn vuile was netjes op een hoop legt. Hier zie je al dat de verwachtingen behoorlijk uiteen lopen. Na verloop van tijd kan het zijn dat de vrouw gaat klagen dat haar prins (inmiddels zijn prinselijke charmes kwijt) niet attent is want hij neemt nooit bloemen mee, laat de deur achter zich dichtvallen etc. De man klaagt dat 'zij' niet ziet wat hij allemaal voor haar doet. En voilá... de ellende kan weer beginnen.

Spreek je verwachtingen uit zodat jouw (potentiële) geliefde weet hoe jij in een relatie staat, wat je van hem verwacht en waar jij blij van wordt. Vraag hem om dat of dat voor je te doen. Hij kan daar al of niet akkoord mee gaan. Als hij akkoord gaat, kun je afspraken maken en is het okay om je verwachtingen aan te halen op het moment dat hij daar niet aan voldoet (dan wijs je hem op de afspraak). Uiteraard geldt dit ook de andere kant op en mag jouw (potentiële) prins jou aanspreken op zijn verwachtingen (waar jij akkoord mee bent gegaan) waar jij niet aan voldoet!

Het klinkt misschien een beetje klinisch en stroef. Waar is de romantiek, vraag je je misschien af. Vergeet dan niet dat alle prinsen-, kikkers- en drakensprookjes eindigen nadat ze elkaar hebben ontmoet of net getrouwd zijn. Hoe hun leven verder verloopt, moeten we zelf invullen. Want tenslotte leefden zij nog lang en gelukkig. Maar hoe dan?!

Met het uitspreken van je verwachtingen ben je er nog niet want verwachtingen en communicatie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Lees verder ...

AANBEVELINGEN

De workshop Creëer je droomrelatie heeft mij veel inzicht gegeven in mijn wensen. Ik heb de workschop als zeer informatief ervaren. Wat ik in een nieuwe relatie wens heb ik op mijn visionboard geplakt, en ik kwam er achter dat de persoon met wie ik nu een relatie onderhoud veel van deze wensen en eigenschappen beschikt.Ik voel me op mijn gemak met deze persoon en kan volledig mezelf zijn. Ik heb eigenlijk al een "droom" relatie.
Martine Bakker

Dit is een workshop vol passie voor het vinden van de man/prins die bij je past. Ik zou iedereen die ervoor openstaat deze workshop aanbevelen: het is open, praktisch en fijn om te doen en Neva en Maaike zijn vol overgave.
Sanna Prins, Fantasiefabriek

Meer aanbevelingen ....

Aanbevelingen

Deze workshop is leuk! Hij zit goed in elkaar en houd je echt aan de slag met waar je tegenaan loopt. Er is veel veiligheid. We hebben veel plezier gehad met elkaar en gelachen om lastige zaken wat relativerend werkt. Voor mij is er echt wat veranderd. Ik heb meer inzicht gekregen in mijn belemmerende overtuigingen. Ik kan nu mijn wens voor een man “met rust laten” door meer aandacht te besteden aan zelf meer in balans en in mijn kracht te komen.
S. v/d G.

Meer aanbevelingen ....

training
manifesting